Vlucht en bagage

De vluchttijden worden circa 7 dagen voor vertrek bekend gemaakt. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Temheed Hajj & Umrah werkt met verschillende gerenommeerde vliegmaatschappijen. Afhankelijk van het pakket of de wensen van onze klanten wordt er een vliegmaatschappij gekozen. In de reispapieren zal de vliegmaatschappij tevens bekend worden gemaakt.

Bij de meeste vluchten zijn maaltijden inbegrepen. Dit wordt ook vooraf aangegeven bij de boeking.

Bij de meeste vliegmaatschappijen is er ruimbagage inbegrepen. Gezien het gewicht en aantal stuks bagage kan verschillen tussen de vliegmaatschappijen en de geboekte route, wordt bij de boeking duidelijk aangegeven hoeveel bagage er mag worden meegenomen.

Elke vliegmaatschappij hanteert een eigen maximum gewicht voor het meenemen van handbagage.

Over het algemeen mag handbagage maximaal 7 kg wegen en moet deze voldoen aan de volgende afmetingen 55 x 25 x 35 cm (l x b x h).

Vanwege verscherpte veiligheidsmaatregelen mogen alleen nog maar vloeistoffen in kleine hoeveelheden door de veiligheidscontrole worden meegenomen.
Per verpakking mag dit tot maximaal 100 ml capaciteit zijn, verpakt in een transparante, hersluitbare verpakking met de voorwaarde dat er per passagier maximaal 1 liter mag worden vervoerd.

Voorbeelden van vloeistoffen: parfum, schuim, deodorant, gel, shampoo en dranken.

Op vluchten waarbij u moet overstappen op een ander toestel van dezelfde vliegmaatschappij of een toestel van een vliegmaatschappij waarmee ze een samenwerkingsverband (sharecode-overeenkomst) hebben, wordt de bagage meestal doorgelabeld. Advies is om dit na te vragen bij de incheckbalie.