Accommodatie en verblijf

Bij de meeste accommodaties kunt u inchecken vanaf 16.00u. Bij het uitchecken dient u de accommodatie tussen 10:00 en 12:00 uur te verlaten volgens internationale regels. Per hotel kunnen de exacte in- en uitchecktijden verschillen. In Mekka en Madinah kunt u meestal inchecken na 18.00 uur.

Volgens internationale regels geldt er een inchecktijd van ca. 16.00u. Sommige accommodaties kunnen hiervan afwijken. Wanneer u bent gearriveerd bij je accommodatie dient u zich altijd te melden bij de receptie van uw hotel en of u wellicht eerder kunt inchecken. Dit is echter altijd afhankelijk van beschikbaarheid en hierop hebben wij helaas geen invloed.

Vaak is er op bestemming de mogelijkheid om (eventueel tegen een vergoeding) uw bagage in een aparte ruimte in het hotel achter te laten. Dit is een extra service die ter plaatse wordt geleverd. Hiervan gebruik maken is altijd op eigen risico. Temheed Hajj & Umrah heeft geen enkele invloed op de prijs en de kwaliteit van deze service en eventuele klachten of problemen hiermee kunnen daarom niet door Temheed Hajj & Umrah in behandeling worden genomen.

Indien er reisleiding aanwezig is op uw bestemming, dan spreekt deze altijd Engels. Alleen als u op reis gaat met een Nederlandse groep spreekt de reisleider ook Nederlands. Temheed Hajj & Umrah heeft dikwijls in Mekka en Madinah reisleiders die minimaal Arabisch en Engels spreken.

Indien u iets bent verloren of vergeten op uw bestemming adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. Helaas beschikken wij niet over de middelen om uw achtergebleven eigendommen bij u terug te bezorgen. Eventuele kosten die berekend worden voor het retourneren van uw eigendommen zijn voor eigen rekening. Temheed Hajj & Umrah is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van uw eigendommen.

Bent u ondanks onze inzet ontevreden over Temheed Hajj & Umrah dan kunt u dit aan ons melden. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en streven er dan ook naar om te proberen problemen naar alle redelijkheid op te lossen.